Lägg till hemgjorda refried beans, nachos och en muy rico nygjord salsa så får man en, enligt mig, drömmåltid, perfa för en avslappnad söndag (eller måndag eller fredag eller vilken dag som helst egentligen)
salsa. 1 burk cheddar cheese dip eller 1 påse pulver. Medans Anette och jag myste med risotto i kuvösen där vi såg serie, mumsade gubbarna och pojkarna på den här
Sprinkle each shell generously with shredded cheese, the more the better. Remove from the oven and top with your favorite items such as jalapenos, sour cream, cilantro, and salsa
Jag valde den färdigkryddade med smak av tacokryddor, men nästa gång blandar jag nog själv ihop cream cheese med lite starkare smaker och fyller paprikorna med
Häll på färskosten, grädde och salsa och sambal och låt puttra lite. 1/2 burk salsa sås. 100 g färskost (här kan du ta antingen Ph-ost eller Cream cheese). 1/2 burk salsa sås
Blanda cottage cheese med 2 dl ost. 450 g KESO® cottage cheese mexican salsa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 små paprikor i olika färger 450 g KESO® cottage cheese mexican salsa 3 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Klicka ut cheddarostsåsen över hela bottnen och gör samma med salsasåsen sen lägg i röran o varva med mera klickar av salsasås, vitlöksost samt cheddarostsås
Dra ner värmen och tillsätt sist cream cheese, salsa och pressad vitlök. Den här pajen är därför en lite krämigare konsistens eftersom jag istället använder mig av cream cheese i fyllningen
Senaste rensa-kylen-quesadillas bestod av cream cheese, riven ost, skivad påläggssalami (men inte en mesig en för det), halverade små starka inlagda paprikor och babyspenat