Enkelt och perfekt att förbereda och ha i kylen innan servering. 6 portioner. 200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färska hallon eller andra
14 Oct. 06. 59. Frozen Cheescake. 0kommentarer. Kom över ett parti färskost för ett tag sedan och då passade jag på att göra olika frozen cheesecake med olika fyllningar och olika bottnar
Cheescaken. Häll först kladdkakesmeten i en form, häll sedan på cheescakesmeten. Cheescaken. Grädda på 175 grader i ca 40 min (tills cheescaken stannat)
Eftersom det är alla hjärtans dag i dag så tänkte jag fixa lite gott till efterrätt så jag testar en cheescake, vi får väl se om det blir uppskattat eller ej
Resultatet blev en variant på Leilas New York cheescake (som du hittar HÄR). Hittade billig creme cheese i närbutiken, hade pepparkakor kvar i skafferiet och en ekologisk citron i kylskåpet
Krossa 3 digistivekex och fördela ut i en smörad pajform, även på kanterna. Vispa. gulor, socker och vaniljsocker och rör sedan i osten, rör samman till en smet
Krossa kexen fint. Lägg det i en skål och tillsätt kakao och socker. Rör ner det smälta smöret. Blanda. Häll kexmassan i en form och tryck fast den på botten och upp på kanterna
Klä botten av en form med löstagbar kant, cirka 22 cm i diameter, med bakplåtspapper. Stöt kakorna ganska fint i en mortel eller mixa dem i en matberedare
11 Feb. 06. 16. Cheescake med chokladcreme. 0kommentarer. Bakad cheesecake är nog en av mina favoriter då jag tycker den är lätt att göra, smakar gott och man kan ändra tillbehören efter smak
Finfördela och smula kavringen i matberedare. Smält smöret och blanda med brödsmulorna. Häll blandningen i en form med löstagbar kant (ca 24 cm) och platta till "degen"