400 g kräm ost naturell typ Philadelphia. Jag använder mig av ett hederlig norskt recept till grunden för kakan ett recept som jag bara älskar och jag använder norska Frejas apelsin gelé smak men ni kan man nog hitta gelé i hyllan med utländska varor i butiken detta är gelé som egentligen är beräknat på 5 dl vatten enligt förpackningen
Jag valde att komponera ihop och fylla den med en oreo cheescake fyllning men man kan i princip fylla den med vad som helst, tex grädde och bär, Nutellagrädde, fluff, annan cheesecake fyllning osv
Pepparkakscheescake med lingon och karamelliserad mjölk. Vispa ner philadelphia ost i äggulevispet. Denna Pepparkaks Cheescake kan du förbereda i förväg, tom dagar innan själva bjudningen
Stäng av ugnen och öppna luckan och låt cheescaken stå kvar tills ugnen är kall. Vispa banankrämen slät och rör sedan ner Philadelphian, tillsätt vaniljsocker och ägget och rör krämen slät
Citron, det är aldrig fel i efterrätter tycker jag och inte heller i denna cheescake. Och hur bra är det inte att ha en cheescake i frysen när du får oväntat besök
Detta är den otroliga cheescaken jag har nämt i de tidigare inläggen. Den är precis lika krämig som en riktig cheescake ska vara och har en mild smak av mandel