På dagen äter vi lunch tillsammans med Calles familj och ofta innefattar lunchen snaps, något medvästerbottensost och nypotatis (och jättemycket sill, hu)
Rör ost, creme fraiche, strösocker, vaniljsocker och maizenamjöl till en slät smet. Resultatet blev en variant på Leilas New York cheescake (som du hittar HÄR)
Till sist vänder jag in den lättvispade grädden med en slickepott i ost och gelémassan. Nu kör jag ihop gräddfilen krämosten till en slät massa i mixern och blandar i florsocker och vaniljsockret och när gelen svalnat men absolut inte börjat stelna blandar jag in den i denna ostmassan
Blanda Philadelphiaost och strösocker med en flatblandare på låg hastighet , vispa i n t e med elvisp, tills smeten är jämn och len, tillsätt äppel- & kanellikören och blanda ytterligare några sekunder
Börja med botten , smält smör o krossa kakorna. Garnera med resten av passionfrukten o jordgubbarna. 600 g Philadelphia ost. Vispa gulorna med sockret o vaniljsockret i ca 2-3 min. 600 g Philadelphia ost
Börja med botten , krossa pepparkakorna o lägg i en form med löstagbar kant. 200 g Philadelphia ost. Vispa gulorna med sockret o vaniljsockret i ca 2-3 min. Tag ut 15 -20 min innan servering 200 g Philadelphia ost
Börja med botten , smält smör o krossa kexen. Garnera med En halv ask jordgubbar. 15 cokkieskex med choklad. 600 g Philadelphia ost. Vispa gulorna med sockret o vaniljsockret i ca 2-3 min. 15 cokkieskex med choklad. 600 g Philadelphia ost
Blanda gulor, ost, crème fraiche, socker, vaniljsocker och citronskal till en slät smet. Skrapa ner innehållet i passionsfrukterna, ta inte med hinnorna
För kompott på rabarber är just vad det ligger där i glaset varvat med kexsmulor och ostkräm, det är en variant av cheesecake som serveras i portionsform och den är lite enklare att laga till än vanlig cheesecake
En stark favorit som är lätt att förbereda och i stort sätt alla gillar är ju fryst cheescake. Rör därefter ner den vispade grädden i den andra smeten med lägsta hastigheten på elvispen