Och en cheescake med limecurd till dessert. Men om det bara hade varit en bättre trerätters hemma hade jag nog valt petit chouxer med kallrökt lax, rom, dill och philadelfiafyllning till förrätt
Garnera cheescaken innan servering med skalade räkor, citronskivor och dillkvistar. Dill. Till midsommarbuffén lagade jag en skagencheescake, jätte gott
Det var en fryst kaka modell cheescake med en botten på mörk choklad och mandelmassa, ovanpå det en vitchokladmousse under ett täcke av färsk passionsfrukt
Till efterrätt blev det frusen cheescake med hallon. 150 g skalade räkor100 g kräftstjärtar 1 msk rapsolja2 msk pressad citronsaft2 msk hackad dillGör såhär. Blanda räkor och kräftstjärtar med olja, citronsaft, dill och peppar och låt dra 1 timme i kylen
Dillkvistar. 2 msk hackad dill. Smula ner kavringen i en matberedare och kör det mjukt med smöret. Tryck ut det i en form med lösa kanter och ställ det kallt 1 timma
Skär cheescaken i stora bitar, garnera med stenbitsrom och dill. dill. Lägg den skurna i en bunke, tillsätt pepparrot, dill, creme fraiche och stenbitsrom
You know that there is no way there is any correlation between Swedish and American cheescake. You think a bag of crisps that contains less than 200 g is tiny, and you can’t understand why people don't get the concept of dill crisps