300 g Digestivekex. Jag använder mig av ett hederlig norskt recept till grunden för kakan ett recept som jag bara älskar och jag använder norska Frejas apelsin gelé smak men ni kan man nog hitta gelé i hyllan med utländska varor i butiken detta är gelé som egentligen är beräknat på 5 dl vatten enligt förpackningen
Krossa digestivekexen i en matberedare eller med en mortelstöt. För första gången sedan jag började äta laktosfritt har jag lyckats få till en cheescake värdig namnet
På påskafton hade vi cheescake till efterrätt. Cheescake3 st äggulor + 2 dl socker vispas poröstTag i 100 gr philadelfiaost, vispa. 5 st digestivekex smulas sönder i en plastpåse. 5 st digestivekex
Cheescake med smak av Smörkola, Äpple, Kanel & Whisky. Butter Caramel, Cinnamon & Whiskey Cheescake. 150 gram digestivekex. Täck insidan av en fyrkantig form a 24 x 24 cm med smörpapper, mixa eller mortla digestivekexen till smulor och rör samman smör och kex. 150 gram digestivekex
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland