Tillsätt kinesisk soja och smaka av med salt och peppar. 0,5 tsk kinesisk soja. 0,5-1 dl riven smakrik ost, ex-vis Kvibille cheddar el Västerbottensost. 0,5 tsk kinesisk soja
3 msk soja. 1 burk cheddar cheese dip eller 1 påse pulver. 3 msk soja. Medans Anette och jag myste med risotto i kuvösen där vi såg serie, mumsade gubbarna och pojkarna på den här
4 dl soja eller mandelmjölk (vi körde 50/50). 150 g veganost (Jag använder Astrid och apornas Cheezly cheddar eller italiensk smak. 4 dl soja eller mandelmjölk (vi körde 50/50). 150 g veganost (Jag använder Astrid och apornas Cheezly cheddar eller italiensk smak
Den här versionen med vitlök, rökt paprikapulver och grillad paprika ger en mustig och lite tex mexig cheddar känsla som funkar perfekt till exempelvis nachos eller mac n cheese, den går dock lätt att variera genom att till exempel bara använda vitlök och lite citron för en ostsås till en lasagne eller en pasta al fredo
Några skivor veganost (jag använde violife cheddar). När det har smält så adderar du sojafärsen. Lägg på ett lager lasagneplattor och sen är det bara att varva med sojafärsblandningen och plattor
1 1⁄2 msk japansk soja. 1 dl Kvibille® cheddar riven. Sätt ugnen på 125°. Smält smöret, blanda med övriga ingredienser i kryddblandningen och pensla på köttet
Tillsätt grädde, soja, madeira och peppar och låt det småputtra ett par min. 1 msk kinesisk soja. 1½ dl Kvibille® cheddar riven. 2½ dl Arla® vispgrädde 1 msk kinesisk soja ½ dl madeira 1 msk grovmalen svartpeppar 12 små potatisar 1½ dl Kvibille® cheddar riven 1 röd chili urkärnad och strimlad 25 g Arla® Svenskt Smör salt 200 g färsk haricots verts 2 hackade schalottenlökar 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk Arla® Svenskt Smör salt och peppar