3) Smält smör i en separat gryta. 4) Tillsätt mjöl till det smälta smöret och rör omgående. 5) Tillsätt mjölk och senap och rör om tills smör- och mjölblandningen har löst sig. 10) Överför blandningen till en ugnssäker form och ta de kubade cheddarbitarna och lägg dem in i makaron och ostblandningen. 2 mtsk smör. 5 dl stark cheddarost riven. 1,5 dl cheddar skärs i små kuber
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck sedan ut i en muffinsform (och glöm inte att smöra formen först så blir det enklare att få loss pajerna när de är klara)
Bacon, Brysselkål, Cheddar, Guinness, Högrev, Långkok, Smördeg olivolja. Ikväll åt vi grytan eller köttstuvningen med potatismos och kokt brysselkål blandat med knaperstekt bacon och smör med flingsalt
Skär smöret i små bitar. Den här pajen med grönkål och cheddar har en given plats, och såklart även mormors vörtbröd men så mycket längre än så har jag inte kommit
Förutom den goda toppingen serverade jag soppan med smörstekta tortillasnibbar. Knaperstekta chorizosmulor, riven cheddar och skarp salladslök passar perfekt till, och ihop med varandra