Fräs löken tillsammans med riset, späd med vinet och låt koka in i riset. Fördela spenaten på fyra kycklingskivor och lägg en cheddarstav ovanpå, lägg därefter en skiva kyckling ovanpå
Jag serverade den också helt annorlunda än vad jag brukar göra och hoppade över alternativen som ris eller pasta och lät istället grytan skopas upp på krispiga nachochips
Vispa ihop grädde, cheddardip, tacomix och salsan. Servera med ris och en sallad. 2 påsar cheddar dip. Bryn kycklingen i lite smör, tillsätt lök, vitlök och majskorn på slutet
Här med gucamole, mexikanskt cornbread, chilibönor och mangosalsa samt riven cheddar. Servera med tex gucamole, nachochips, cornbread, gräddfil, majs, bönor, ris, potatis osv osv
De större sakerna längst fram är Cheddar Cheese Jalapeno och de smala sakerna är Mozzarella Sticks. Att fritera i olja blir krispigt och gott, men det gäller att se upp så att man inte friterar sönder sakerna
Lägg över rikligt med riven ost, helst cheddar (vi hade vanlig ost). Serveras med ris och sallad. Blanda 3 dl matlagningsgrädde med 1 påse cheddar dip (fr Old el paso). 1 påse cheddar dip
Det råa riset suger åt sig all vätska från squashen och det blir verkligen perfekt. Svärfar, som av naturen är negativt inställd till vegetarisk mat, åt med god aptit och tog till och med en bit extra