Cheddar garlic biscuits. Dessa biscuits är exakt det - riv upp påsen, ner i en bunke, i med 1,1 dl mjölk, rör om och klicka ut på plåt med bakplåtspapper, in i ugnen på 200 grader i ca 9 min - klart. Tweeta 1,1 dl mjölk
När såsen har svalnat så rör ner riven cheddar och isärdragen mozzarella, blanda runt. Lägg blomkålen i en ugnsäker form, slå över ostsåsen och blanda runt, strö riven cheddar på toppen
Häll sedan i mjölk och grädde – lite i taget – under omrörning. Och just det är denna soppa ett lysande exempel på, eftersom den innehåller massor av smält cheddar
Rör ut jästen i mjölken. Värm mjölken till 37º. 5 dl mjölk. 4 dl cheddarost. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt olja, salt, honung och mjöl, och arbeta kraftigt ihop till en smidig deg
Cheddarsåsen hittade jag hos Remsan. Koka upp mjölken och vänd ned osten. Cheddarsås, 4 pers. 1 dl mjölk2-3 dl riven cheddar½ hackad röd chili½ tsk liquid smokelite saltGör så här
riven ost, ex-vis Kvibille cheddar. Tillsätt mjölken och forma till en deg. 1,5 dl mjölk. 1,5 dl mjölk. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Tillsätt mjölk, grädde, timjan och lite salt och peppar, blanda. 12 dl mjölk. 11 msk smör 230 g kyld pajdeg 1 rulle 1 st purjolök 2 st broccolistånd 100 g bacon 2 msk olivolja 4 st ägg 2 dl mjölk standard 1 dl vispgrädde 1 msk timjan finhackad flingsalt och svartpeppar 50 g blåmögelost 50 g lagrad ost präst eller cheddar sallad till serveringSätt ugnen på 200 grader