Grillad hamburgare. Forma färsen löst till fyra hamburgare utan att arbeta den för mycket. Lägg på en hamburgare, lite karamelliserad lök och en bakad tomat
cheddar för ostburgare. Forma hamburgare av färsen, salta och peppra med svartpeppar. Ett tips är att lägga dressing eller majonnäs och ketchup underst på underbrödet, sedan strimlad sallad, vidare hamburgare, baconskivor, inlagd gurka, hackad lök, skivad tomat och sist toppa med locket (brödet)
Min hamburgare bestod förutom av en god biff (Snellmans nya produkt) av grillade aubergine skivor (istället för bröd), blandad sallad, cheddar, auraost, bacon, tomatskivor, majonnäs och picklad rödlök
Jag köper Pinar’s färdigskivade Cheddar, det är den bästa vardagsosten jag fått tag på här i Alanya. Här kan Du läsa om McKostdoktorns lågkolhydratvariant av Hamburgare
Dessutom var den perfekt i storleken, inte så grandios som vissa hamburgare kan vara, och lite extra lyxig med sitt briochebröd som blivit stekt i ankfett
Jag hade inte för så länge sedan ätit en så jädrans god hamburgare med dressing på och den söta smaken ihop med krispig lite syrlig bostongurka tycker jag är så gott
Mozzarellan ger extra fina smält-egenskaper och cheddar ger mycket bra smak. Smältost är en självklar del av den perfekta hamburgaren, och det finns numera ganska många varianter att köpa i butik
Andra kvällen blev det en kolgrillad Hamburgare på riktigt god färs med Ost, Bacon, Dressing, Sallad, Saltgurka och nyslagen Bearnaisesås på Riverside Grill