Lägg i spenat och låt den bli mjuk. Knäck ett ägg i varje form. 4 msk Kvibille® cheddar riven. 4 ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liten rödlök 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk strösocker 2 krm salt 1 krm riven muskotnöt 60 g babyspenat 4 msk Kvibille® cheddar riven 4 msk Arla Köket® vispgrädde 4 ägg ½ krm cayennepeppar
Blanda ägg och grädde och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Förra veckan hade vi MBT med tema julmat och ett av mina bidrag var de här minipajerna med svartkål och cheddar
Blanda väl och lägg sen i köttet, de hackade rosmarinbladen och lite salt och peppar. Bacon, Brysselkål, Cheddar, Guinness, Högrev, Långkok, Smördeg olivolja
Blanda äggstanningen och häll över och toppa med riven cheddarost. Den här pajen med grönkål och cheddar har en given plats, och såklart även mormors vörtbröd men så mycket längre än så har jag inte kommit
Lägg sedan på ytterligare tio minuter för att leta efter någonstans att sitta. Av potatismosresterna gör jag en pankofriterad duchesse med bladspenat, cheddar och picklad jalapeño
Omelett med cheddar4ägg 2,5 dl vispgrädde 1 citron, finrivet skal 200 g cheddarost, riven salt. Omelett med cheddar4ägg 2,5 dl vispgrädde 1 citron, finrivet skal 200 g cheddarost, riven salt