Chapatibröd brukar jag baka ibland när vi ska käka indisk mat. Om du vill ha något gott till kaffet efter maten så kan du värma ett chapatibröd, bre på lite smör, ha på lite socker och malen kardemumma och sedan vika ihop det och äta det som fikabröd
Mina chapatibröd alltså. så här LYCKAS du med chapatibröd. Till dig som inte sett Sveriges Mästerkock – jag åkte ur tävlingen på att jag stekte mina chapatibröd i olja
Värm lite Naan eller Chapatibröd på kanterna på stekhällen och servera med kokt ris. Det här var en riktigt bra Muurikka rätt (eller nån annan stekhäll för den delen)
Serveras med chapatibröd eller basmatiris. När den godaste indiska maten är den en själv lagar, då vet en att Malmös utbud av indisk mat är under all kritik
4 250 g frysta, tinade gröna ärter 150 g smulad fetaost 2 msk fryst, hackad dill 1/2 dl matyoghurt (10 %) 1/2 tsk salt 1/2 tsk peppar 100 g böngroddar 1 förp, sprödbakade torskfiléer (à 360 g) 4 chapatibröd eller tortillabröd (medium) Till servering citronklyftor Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare