Champinjonsoppa svampbuljong recept

Krämig champinjonsoppa

Krämig champinjonsoppa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 450 gram champinjoner 1 st gul lök(ar) 1 odefinierad smör 5 dl vatten 1 tärning(ar) svampbuljong 5 dl matlagningsgrädde 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar 1 msk persilja , färsk Köp receptet
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Häll sedan över svampbuljongen och matlagningsgrädden. Igår lagade jag en enkel och god champinjonsoppa till lunch
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Testade denna champinjonsoppan idag, blev jättegott. Känns lite lyxigt men är jättebilligt, sådär en 15 kr/portion, och det gör ju inget 4 portioner 450 g färska champinjoner 1 gul lök 1 tärning svampbuljong 5 dl vatten 5 dl matlagningsgrädde salt peppar bladpersilja smör att steka i Spara 5-6 champinjoner till senare. 1 tärning svampbuljong
Glutenfri champinjonsoppa

Glutenfri champinjonsoppa

I med svampbuljongen och låt det stå och puttra ett tag. Det var första gången jag igår ställde mig i köket och lagade champinjonsoppa
C som i Champinjonsoppa

C som i Champinjonsoppa

I torsdags åt vi Champinjonsoppa. Det fick till och med plats kantareller i champinjonsoppan. 1 kycklingbuljongtärning (jag tog svampbuljong)
Sopplördag

Sopplördag

Champinjonsoppa blev det till middag idag. Svampbuljong. Champinjonsoppa 2 pers. 07 Feb. 18. 57. Twitter. Facebook
Champinjonsoppa, 4-6 port

Champinjonsoppa, 4-6 port

1 L svampbuljong. 1 L svampbuljong. 200 gr champinjoner. 3 dl grädde. 2 schalottenlökar. Smör. Salt och peppar. Skiva champinjonerna
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

5)15 gram Milda Culinesse (flytande) 2,5 dl vatten0,5 st Grönsaksbuljongtärning (Svampbuljong)2,5 dl Milda 4%saltpeppar Tillagning1
Festmiddag

Festmiddag

Till de goda vita vinerna fick vi en champinjonsoppa där hemligheten var svampbuljong och att champinjonerna var supertunnt skivade och stekta i smör och marinerade i vin/sherry tills det var dags att lägga ned dem i soppan