Jag ligger på soffan as we speak och bläddrar i en gammal klassiker från 70-talet där tacosås räknas som "exotiskt" och det mest festliga man kan bjuda på är en gratäng med ris, färdig champinjonsoppa och hotdogs i långa rader
Variera genom att byta ut sparris och sparrissoppa mot champinjoner och champinjonsoppa. Koka riset. Hetta upp soppan, sparrisspadet, gräddfil, salt och peppar
Koka upp riset i lättsaltat vatten. Lägg riset i en ugnsfast form och strö sedan över baconet, häll sedan soppan över riset och baconet och lägg på riven ost
3 dl basmatiris. 4 selleristjälkar. 1 burk Campbell’s redda kycklingsoppa eller champinjonsoppa. Skölj riset och lägg det i en kastrull med vatten och salt och koka på svag värme cirka 12 minuter. 6 portioner 3 dl basmatiris. 4 selleristjälkar 1 stor gul lök. 1 burk Campbell’s redda kycklingsoppa eller champinjonsoppa
4 dl Ris. Välj ut åtta fina svampar och ciselera dem (skära upp för dekoration,kan hoppas över). Hacka spill och övrig svamp mycket fint, och fräs ismöret tillsammans med citronsaften och den finhackade löken