7 ägg. Välj ut åtta fina svampar och ciselera dem (skära upp för dekoration,kan hoppas över). Hacka spill och övrig svamp mycket fint, och fräs ismöret tillsammans med citronsaften och den finhackade löken
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt. Champinjonsoppa700 gram champinjoner, finskurna1 st gul lök , finskurensmör8 st potatisar, skalade och tärnade1 liter vatten2 st svampbuljongtärningar5 dl matlagningsgräddesaltpepparTag fram en stor kastrull. Mintchokladtårta200 g smör100 g mörk choklad, (70 %)100 g after eight choklad 12 bitar4 st ägg2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker3 dl vetemjöl2 msk kakao1 tsk bakpulver1 krm saltGlasyr50 g smör100 g after eight choklad, 12 bitar2 dl florsockerGarneringAfter Eight choklad runt omSätt ugnen på 175 grader Celsius. 4 st ägg
Skiva kasslern och lägg den i en eldfast form. Lägg den tinade spenaten ovanpå jämnt fördelad. Lägg remsor av smördeg i rutat mönster och pensla med ägg