Champinjonfisk recept

Champinjonfisk

Champinjonfisk

CHAMPINJONFISK. Med champinjoner, morötter, lök och ett stycke fisk lagar du en förträfflig fiskrätt. Gratinera den i ugnen och bjud kokt potatis eller ris till
Champinjonfisk II

Champinjonfisk II

Lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Rulla dem gärna. Salta lätt. Bred över champinjonkrämen och klicka över rommen
Champinjonfisk

Champinjonfisk

Låt svampen rinna av. Skala och hacka löken. Fräs lök och svamp i lite matfett tills vätskan har kokat in och löken är mjuk och glansig

Champinjonfisk som i Paris

Ansa fiskfiléerna. Finhacka lök och svamp och fräs upp blandningen i det mesta fettet. Låt vätskan som bildas få koka in

Champinjonfisk

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en ugnssäker form. Strö över hälften av saltet. Häll över såsen. Stek i mitten av ugnen ca 15 - 20 minuter

Champinjonfisk

Vardagsrätter måste man ha många av. Det här är en enkel fiskrätt. Jag är barnsligt förtjust i ugnsbakade tomater

Champinjonfisk I

1.  Låt svampen rinna av. Skala och hacka löken. Fräs lök och svamp i lite matfett tills vätskan har kokat in och löken är mjuk och glansig

Champinjonfisk II

1.  Lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Rulla dem gärna. Salta lätt. 2.  Bred över champinjonkrämen och klicka över rommen

Champinjonfisk I

Låt svampen rinna av. Skala och hacka löken. Fräs lök och svamp i lite matfett tills vätskan har kokat in och löken är mjuk och glansig