Champinjoncrepes recept

Champinjoncrêpes med skinka

Champinjoncrêpes med skinka

Ingredienser Portioner. 4 600 g färdiga pannkakor 1 gul lök 1 förp frysta, skivade champinjoner (à 450 g) 1 msk smör eller margarin 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 tsk majsstärkelse (Maizena) 240 g strimlad, rökt skinka 2 msk persilja salt och peppar 2 dl riven gratängost Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Champinjoncrêpes med skinka (LCHF)

Champinjoncrêpes med skinka (LCHF)

Sätt ugnen på 225 grader. Strimla skinka, finhacka lök och skiva champinjoner. Fräs allt i smör. Häll på grädden och smula i buljongen och låt koka ihop till en krämig sås
Champinjoncrêpes

Champinjoncrêpes

Då det är säsong för svamp så bjuder jag på detta goda recept i repris. Champinjoncrêpes. Receptet nedan är helt vegetariskt men lägg gärna till exempelvis skinka
Champinjoncrêpes med vitlök och örter

Champinjoncrêpes med vitlök och örter

1. Pannkakor. Vispa äggen i en skål med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet, lite i taget medan du vispar, så att det inte blir klumpar i smeten

Champinjoncrêpes med vitlök och örter

1. Pannkakor. Vispa äggen i en skål med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet, lite i taget medan du vispar, så att det inte blir klumpar i smeten
Champinjoncrêpes

Champinjoncrêpes

Pannkakor. 1. Vispa äggen i en skål med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet, lite i taget medan du vispar, så att det inte blir klumpar i smeten
Skink- och champinjoncrepes

Skink- och champinjoncrepes

Supergoooda crepes med skink- och svampfyllning. Servera gärna en god sallad till. Jag hade melon i salladen, även citronolja och italiensk salladskrydda
Tastelines lätta champinjoncrêpes

Tastelines lätta champinjoncrêpes

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 7 dl lättmjölk 1 st ägg 2 st äggvita(or) 2,5 msk rapsolja 3 msk havrekli 0,5 dl grahamsmjöl 3 dl dinkelsikt , eller vetemjöl 0,5 tsk salt 1 dl ost , riven Champinjonstuvning 150 gram champinjoner 1 st gul lök(ar) , finhackad 1 msk margarin , flytande 1 msk vetemjöl 2 dl matlagningsgrädde 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Middagsmeny 51/2017

Middagsmeny 51/2017

Hela veckan så har jag försökt sätta tid åt att räkna ut recepten efter Viktväktarnas nya program WW Flex
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

Skink- och champinjoncrepes. Och här kommer några tips på varmrätter till nyårs. Imorgon är det dags för efterrätter
Middag i höstformat

Middag i höstformat

♡. Crêpes fyllda med en vegansk champinjonstuvning och keso. Pudrade mednäringsjäst för en lite ostigare smak
Champinjoncrêpes

Champinjoncrêpes

Att steka pannkakor är definitivt inte någon av mina favoritaktiviteter. Jag blir rastlös och vänder pannkakorna för ofta vilket ju såklart gör att de går sönder