Varmamackor har alltid funnits i mitt liv och jag gillar verkligen det. För min del är det mammas variant som gäller så jag har nästan alltid ätit samma sorts varmamackor genom hela mitt liv och jag älskar dem och då menar jag ÄLSKAR
Borsta av champinjonerna - skölj den INTE. Skiva och hacka dem grovt. Skala och hacka löken grovt. Fräs alltsammans i smör tills svampen släppt alla vätska
Köttfärs och svamp, pasta och timjan. Mer behövs inte för att fixa en vardagsmiddag. Men det här var lördagsmiddag hemma hos mig för några dagar sedan, så två saker fick komplettera maten
Jag har en ny officiell favorit med fläskfilé. Varken cambozola eller fläskfilé är ju nytt hos mig men den här kombinationen av de båda har jag inte gjort förut och det blev så himla gott
1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Lägg fisken i botten på en ugnsform, salta och peppra. Fördela riset ovanpå. Blanda champinjoncrème, grädde och rom, smaka av med salt och peppar
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i botten på en ugnsform, salta och peppra. Fördela riset ovanpå. Blanda champinjoncrème, grädde och rom, smaka av med salt och peppar
Dag 1. Förberedelser. Peppra filébitarna och bryn i smör i het panna till innertemperatur 45°C. Tag upp, låt rinna av och svalna kyl den i frysen om det finns tid till det
Skölj halv-ärterna och koka upp i vatten med en tsk salt i. (kokar du utan salt blir ärterna bara mos, och det är inte meningen) Ärterna ska koka ca 20 minuter