CHAMPINJONSÅS2 portioner200 g färska eller konserverade champinjonersmör eller margarin1 vitlöksklyfta1 msk vetemjöl1½ dl mjölk½ dl finhackad persiljasalt, pepparFräs svampen i matfettet och pressa i vitlöken. 1 vitlöksklyfta
Rör ner sambal oelek, buljong, vitlök och crème fraiche i spenaten. Fester med resterdenna goda stroganoffen1 dl vitt vin 1 paket djupfryst bladspenat, 250 g 1 paket halloumiost 1 burk(ar) champinjoncrème 1-2 krm sambal oelek 1 st grönsaksbuljongtärning 2 st pressade vitlöksklyftor 1 burk(ar) crème fraiche salt och peppar 1 st morot 4 st tomater Gör så här. 1 dl vitt vin 1 paket djupfryst bladspenat, 250 g 1 paket halloumiost 1 burk(ar) champinjoncrème 1-2 krm sambal oelek 1 st grönsaksbuljongtärning 2 st pressade vitlöksklyftor 1 burk(ar) crème fraiche salt och peppar 1 st morot 4 st tomater Gör så här