Bred champinjoncremen över och vik filéerna dubbla. 2 msk smör. Skölj fiskfiléerna och låt dem rinna av. Lägg dem på arbetsbordet och krydda med salt och peppar
ca 50 g kokosolja/ghee/smör/olivolja. 2 scharlottenlökar ca 50 g kokosolja/ghee/smör/olivolja. Idag gjorde jag en champinjoncrême istället för sås till maten, och det blev jättegott
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
olivolja & smör. Bryn dem i olivolja och smör, så de blir riktigt brynta. smör & olivolja. Skär i bitar och stek dem tillsammans med vitlöksklyftan i smör & olivolja
Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i smör i en stekgryta eller stekpanna med lock. 4portioner4 st kycklingfiléer0,5 tsk salt1 krm svartpeppar1 msk smör2,5 dl vatten0,5 burk champinjoncrème, (à 185 g)1 dl matlagningsgrädde1 dl crème fraiche1 msk kycklingfond, koncentrerad1 st vitlöksklyfta2 msk maizenaredning, för brun sås1 tsk sojapressad potatis eller klyftpotatis, broccoli, morötter1. 1 msk smör
Skölj och hacka de färska champinjonerna och fräs dem hastigt i lite smör. Tina spättan något. Gnid in dem i salt och peppar och klicka på rikligt med champinjoncréme på varje
Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i smör i en stekgryta eller stekpanna med lock. Ta upp kycklingen, tillsätt 2 dl vatten, champinjoncreme, matlagningsgrädde, crème fraiche, kycklingfond och pressa i vitlöken. 1 msk smör. 1/2 burk champinjoncreme (à 185g)