Champinjoncreme smör recept

Champinjoncrème till grillat och bröd mm

Champinjoncrème till grillat och bröd mm

Lägg smöret i en stor kastrull och låt smälta på medelvärme. 1 msk smör. Skär champinjonerna i mindre bitar, finhacka dill och purjolök, finriv osten
Champinjoncrème – LCHF

Champinjoncrème – LCHF

Fräs alltsammans i smör tills svampen släppt alla vätska. 50 g smör. Borsta av champinjonerna - skölj den INTE
Tina´s varma smörgåsar

Tina´s varma smörgåsar

Jag har nog ätit varma smörgåsar så länge jag kan minnas och när mamma började använda champinjoncrème på dem istället för smör var lyckan gjord
Recept – Gourmetpannan

Recept – Gourmetpannan

Champinjoncreme. Lägg i en rejäl klick smör. Oljan och smöret kommer att rinna ner mot mitten av pannan. Lägg i smöret och häll på olivoljan
Inbakad kyckling med murkelsås

Inbakad kyckling med murkelsås

Rör ihop champinjoncreme, vetemjöl och timjan. Smör, vetemjöl och buljong. Champinjoncreme ca 100 gr. 4 msk smör
Fiskgratäng med svamp och kräftor

Fiskgratäng med svamp och kräftor

Bred champinjoncremen över och vik filéerna dubbla. 2 msk smör. Skölj fiskfiléerna och låt dem rinna av. Lägg dem på arbetsbordet och krydda med salt och peppar
Smördegsinbakad champinjonkotlett

Smördegsinbakad champinjonkotlett

Bryn köttet runt om i smör i en stekpanna. Lägg köttet på smördegen, gör ett paket och lägg det på en plåt med bakplåtspapper

Champinjoncrême

ca 50 g kokosolja/ghee/smör/olivolja. 2 scharlottenlökar ca 50 g kokosolja/ghee/smör/olivolja. Idag gjorde jag en champinjoncrême istället för sås till maten, och det blev jättegott

Marinerad vildsvinskotlett & champinjoncrème

olivolja & smör. Bryn dem i olivolja och smör, så de blir riktigt brynta. smör & olivolja. Skär i bitar och stek dem tillsammans med vitlöksklyftan i smör & olivolja

10 såser till fläskkotlett och fläskkarré

ÖRTKRYDDAD SÅS4 portioner3 msk smör eller margarin3 msk vetemjöl3 dl köttbuljong2 dl vispgrädde3/4 dl finhackad persilja1 tsk smulad körvel1 tsk smulad dragonsalt, pepparsoyaSmält matfettet. CHAMPINJONSÅS2 portioner200 g färska eller konserverade champinjonersmör eller margarin1 vitlöksklyfta1 msk vetemjöl1½ dl mjölk½ dl finhackad persiljasalt, pepparFräs svampen i matfettet och pressa i vitlöken. 3 msk smör eller margarin. 200 g färska eller konserverade champinjonersmör eller margarin
Kyckling med sås "to die for"

Kyckling med sås "to die for"

Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i smör i en stekgryta eller stekpanna med lock. 4portioner4 st kycklingfiléer0,5 tsk salt1 krm svartpeppar1 msk smör2,5 dl vatten0,5 burk champinjoncrème, (à 185 g)1 dl matlagningsgrädde1 dl crème fraiche1 msk kycklingfond, koncentrerad1 st vitlöksklyfta2 msk maizenaredning, för brun sås1 tsk sojapressad potatis eller klyftpotatis, broccoli, morötter1. 1 msk smör

Spätta med Caviar och champinjoner

Skölj och hacka de färska champinjonerna och fräs dem hastigt i lite smör. Tina spättan något. Gnid in dem i salt och peppar och klicka på rikligt med champinjoncréme på varje

Kyckling i gudagod sås

Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i smör i en stekgryta eller stekpanna med lock. Ta upp kycklingen, tillsätt 2 dl vatten, champinjoncreme, matlagningsgrädde, crème fraiche, kycklingfond och pressa i vitlöken. 1 msk smör. 1/2 burk champinjoncreme (à 185g)