Champinjoncreme. Skala och mosa medan den är varm. Tillsätt mjölk, cremefraiche, grädde. Blanda ihop alltihop och slå på fonden, cream fraiche och grädden
Blanda svampen med dill, resten av gräslöken, kräftstjärtar, crème fraiche och senap. Vispa mjölet till en jämn smet med hälften av mjölken och paprikaspadet
Häll på cremefraiche o champinjoncreme. Krydda efter behag med tex Örtsalt och vitpeppar. 2-3 dl cremefraiche. 100g champinjoncreme. 2-3 dl cremefraiche. 100g champinjoncreme
Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i smör i en stekgryta eller stekpanna med lock. Låt såsen sjuda några minuter och red sedan av medmaizenaredning
Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i smör i en stekgryta eller stekpanna med lock. Låt såsen sjuda några minuter och red sedan av med maizenaredning
Spritsa champinjoncremen i krustaderna. Tillsätt cremefraiche och balsamvinäger och låt koka upp. Mixa i matberedare eller med mixerstav och låt kallna