Det är en tårta med champagnemousse och flädercurd. Champagnemousse. Champagnemousse. Lägg champagnemousse på den första bottnen, på med den andra bottnen och bred på flädercurden
och champagnemousse med bär och bränt socker. Catering och eventkockuppdrag är riktigt roligt. Jag får laga mat på plats, ibland tillsammans med gästerna, dela upplevelsen och bjuda dem på min mat
Detta var första gången jag provade champagnemousse och jag hittade receptet hos Brinken bakar. Vad sägs om en lyxig tårta med vaniljbotten, en len champangemousse,en krämig jordgubbsbavorise och champangemarinerade jordgubbar till sommarens alla kalas och fester
Mazarinbotten, lite hallonkompott på det, ett tunt lager med champagnemousse, jordgubbspannacotta med en aning av smultron, mandelcrumble & återigen champagnemousse men här ett tjockt härligt lager
Den är fylld med veggievänlig jordgubbsmousse och champagnemousse (mousserande vin). Receptet på champagnemousse hittade vi hos en deltagare i ”Hela Sverige bakar” 2015, Anna med sin blogg ”Pioner och bröd”
Jag tävlade med min champagnemousse, som jag använde som fyllning i min castingtårta. Hej,. Jag var ju med i bloggen Söta sakers bakutmaning förra månaden, i hopp om att vinna en kokbok