Tillsätt sedan ett ägg i taget under fortsatt vispning. Jag har fått en grej för chailatte på siståne. Älskar verkligen den kryddiga smaken och idag gav jag mig på att översätta chailatten i en cupcake
När mjölken har svalnat, avlägsna tepåsarna och vispa ner ägg och olja. Jag älskar te, så när jag råkade se Nigella Lawsons recept på Chai te muffins så var jag bara tvungen att testa dom
Att därtill lägga till chai som krydda. Men den här typen av paj känns som ett sådant där härligt möte mellan olika kulturer, även om det inte är supernytt under solen att lägga kryddor i en cheesecake
Därefter vispar du i äggen i samma skål. Chai blondies. Detta är blondies (alltså brownies fast med vit choklad istället för mörk) med smak av massa juliga kryddor och de kallas för chai blondies - precis som man säger chai te
Chiapudding med smak av chai. Jag tänkte återkomma med ett eget inlägg om varför jag gör detta och hur det går, men nu tänkta jag fokusera på en följarfråga
När konsistensen är tjock och geggig, eller ”äggig” är det redo att använda. För de som älskar Chaité och Chailatte är den här Chaitårtan rena drömmen, med samma härliga kryddiga smak men krämig konsistens
Han dukade stolt upp sin godaste brunch med en god kopp chai (te). Bönorna ska kokas upp med lite kryddor och sen häller man allting över pitabröd och toppar det hela med smöret och äggen
Det ända som skiljer min mat från en "riktig" detoxmat är att jag använder lite ägg i matlagning. Som "mellanmål" drack jag en kopp te, Pukka, Vanilla Chai with cinnamon, och 1 tsk kokosolja i. Till exempel, till middag åt jag mina älskade grönsaksbiffar där jag använde 1 ägg till smeten, plus såsen baserad på örtmajonnäs, där jag använde 2 ägg. ) 1 ägg till. 2 ägg