Chèvre chaud getost recept

Chèvre chaud, gratinerad getost

Chèvre chaud, gratinerad getost

Chèvrechaud, en klassisk förrätt. Satsa på en god chèvre köpt ”över disk”, det blir ”sån skillnad”. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Chèvre chaud – gratinerad getost

Chèvre chaud – gratinerad getost

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) toastbröd 1 odefinierad smör , till stekning 1 st chevre , 4 st skivor, ca 1 cm tjocka 2 msk flytande honung 80 gram bladspenat , el
Chèvre chaud - gratinerad getost

Chèvre chaud - gratinerad getost

En av ostarna bestämde jag mig för att göra en liten förrätt av, nämligen chèvrechaud. Jo, i den lilla presentpåsen jag fick fanns ett par riktigt fina getostar, tillverkade på en gård inte långt härifrån
Chevré Chaud med honungsstekta rödbetor och wahlnötter

Chevré Chaud med honungsstekta rödbetor och wahlnötter

2 personer 4 färska rödbetor med skalstrimlad sallad1 morotnågra cocktailtomaterhonungchevréost i rulle1 näve wahlnötter1-2 skivor grovt bröd alt surdegsbrödSkala rödbetorna och skär dem i små klyftorKoka rödbetorna i lättsaltat vatten tills de blivit al dente i ca 10 minuterlägg upp strimlad sallad på tallrikar med grovriven morot (rev med potatisskalaren) samt tomater i klyftorstek brödskivorna i smör på båda sidor så de blir lätt krispigagratinera brödet med skivad getost i ugnen tills osten smältr lite lätt

Chèvre Chaud & Jobb

ChèvreChaud är franska och betyder mer eller mindre en varm/grillad ostmacka med just getostenChèvre
Chèvre chaud med jordgubbssalsa

Chèvre chaud med jordgubbssalsa

Getost är gott, jordgubbar är gott, bröd är gott, basilika likaså - det kan alltså inte bli annat än gott
Chèvre chaud med hallon

Chèvre chaud med hallon

2 bitar av Presidents 12 petits chèvre doux (getost utan det äckliga runtom). 2 bitar av Presidents 12 petits chèvre doux (getost utan det äckliga runtom)
Chèvre chaud med grillade endiver

Chèvre chaud med grillade endiver

150 g getost, skivas 3 cm skivor. Jäkligt gott 150 g getost, skivas 3 cm skivor. Du behöver till 4/p. 4 huvuden endivesallad
Chèvre chaud

Chèvre chaud

Droppa lite olivolja och honung över getosten, krydda med salt och nymald peppar. Dela baguetten i 8 skivor, skär getosten i 8 skivor och lägg en ostskiva på varje brödskiva
Chèvre Chaud

Chèvre Chaud

Syrlig getost med söt honung och rostade nötter. Getost. Lägg getosten på brödet och grilla i ugnen på hög värme i cirka fem minuter eller tills osten har fått en vacker färg och börjat smälta
Chèvre chaud - Le rouge

Chèvre chaud - Le rouge

Lägg getostskivorna på brödet i en ugnsfast form, gratinera dem i ugnen 5 min. Ett recept från restaurang Le Rouge 250 g Getost, Chevre
Chevre Chaud

Chevre Chaud

chèvre (getost). Skiva getosten i centimeter-tjocka skivor. Lägg brödet på plåten och lägg på getosten. Sätt ugnen på 250 grader
Chèvre chaud med hallon

Chèvre chaud med hallon

3 bitar av Presidents 12 petits chèvre doux (getost utan det äckliga runtom). 3 bitar av Presidents 12 petits chèvre doux (getost utan det äckliga runtom)
Godaste förrätten i sommar: Chevre chaud med jordgubbssalsa

Godaste förrätten i sommar: Chevre chaud med jordgubbssalsa

chevre chaud med jordgubbssalsa. 120 g getost. 120 g getost. Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Toast au chèvre chaud

Toast au chèvre chaud

Till förrätt serverade jag Toast au chèvrechaud som jag hittade här. Lägg en skiva chèvreost på varje brödskiva och placera bröden på en bakpappersklädd plåt