Häll i tomatpuré, chilipulver och vatten, låt det småputtra i några minuter. 1-2 msk chilipulver. "Findela" baconet och knaperstek det i en stekgryta - ta upp och låt rinna av på ett hushållspapper
Idag har jag lagat Chili con carne till lunch och jösses vad gott det var med ris. Chili Con Carne 6 port. 1 frp Ica krossade tomater med chili. 3 msk chilisås. 1 krm cayennepeppar. 1 krm chilipulver. För oss då som räknar kalorier så blir det ca 255 kcal / port för denna chili. Chili Con Carne 6 port
Krydda med cayennpeppar, salt och chilipeppar. Ca 2 krm cayennepeppar. Ca 1 krm chilipeppar. Häll olivolja i en panna, när den är varm häller du i färsen
10,5 krm cayennepeppar. 11 gul lök 1 klyfta vitlök 1 tsk paprikapulver 0,5 krm cayennepeppar 400 g vegofärs 400 g konserverade små vita bönor, eller kikärter 400 g krossade tomater 1 msk japansk soja olja till stekning salt peppar
ca ½ tsk cayennepeppar. ca 400 gram kidneybönor, ca 400 gram vita bönor, 1 msk rapsolja, 1 gul lök, 2 stjälkar salladslökar, 1 röd paprika, 1 färsk röd chili, 2-3 vitlöksklyftor, 200 gram majs, 1 – 1 ½ msk spiskummin, 1 tsk chipotle chili krydda, ca ½ tsk cayennepeppar (smaka av och se hur stark grytan blivit av chilin först), salt , peppar, 400 gram passerade/finkrossade tomater, 2 dl vatten. 1 färsk röd chili. 1 tsk chipotle chili
Cayennepeppar. Vi har mängder med paprika hemma så i kväll fick det bli chili con carne. Du hittar receptet nedan Chili är en favorit här hemma så det gör absolut ingenting Vi gör dock en lite annorlunda chili, jag brukar kalla den "chili with a twist"