600 g biff (t ex ryggbiff). 100 g cashewnötter. Skär biffen i fingertjocka skivor tvärs över fibrerna. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden, lägg biffarna i dubbla plastpåsar, häll över all marinad och se till att den täcker allt kött
150 g stekt ryggbiff, 4 msk bearnaisesås, 40 g machetesallad, 25 g röd paprika, ett glas vatten. 30 paranötter & cashewnötter 50 g. 150 g ryggbiff, kall sås på. 150 g stekt ryggbiff, 4 msk bearnaisesås, 40 g machetesallad, 25 g röd paprika, ett glas vatten. 30 paranötter & cashewnötter 50 g. 150 g ryggbiff, kall sås på
Släng i lite cashewnötter i wooken. ryggbiff eller lövbiff)1/2 purjolök, strimlad 250 g färska champinjoner, halverade1 tsk rapsolja (stekfett)KalvfondSojaSalt & pepparSkiva zucchini och lägg upp på ett fat
Ingredienser 4 port ris 150 g sockerärter 3 salladslökar 1 msk ingefära 1 tsk olja ca 500 g strimlad ryggbiff 1 msk röd currypasta 400 ml kokosmjölk salt och peppar 1 lime cashewnötter Hade inte nötter då min sambo är allergisk. ca 500 g strimlad ryggbiff. 1 lime cashewnötter
300-400 g entrecôte eller ryggbiff. 1/2 dl cashewnötter. Skär köttet i strimlor. Blanda soja, oljor och kryddor och låt köttet marinera i minst 2 timmar i rumstemperatur