mellan två skivor grovt bröd och med sallad och hummus i mitten (ja, nu när jag tänker efter tror jag verkligen att hummus - eller ajvar relish - hade varit gott att ha till -> givet för nästa gång
1 färdig pizzabottenMild ajvar [du kan använda tomatpuré, tomatsås, ketchup eller liknande]1 gul lök, finskivadnågra färska champinjonerfrästa kantareller [frästa i olja med salt, peppar, cayennepeppar och persilja]NachoMajssåsJag brukar göra ett nachodipp som jag modifierade lite då jag inte hade cashewnötter hemma. 1 liten burk majs [vill du göra dippen använder du ca 1 dl naturella cashewnötter istället]2 msk bjäst1/2 tsk lökpulver1/2 tsk salt2/3 c växtdryck2 tsk miso1/2 tsk citron2 tsk majsmjöl [alt. ca 1 dl naturella cashewnötter
När allt stekts samman och blivit mjukt så häll i ajvar och havrefraiche. 2 auberginer, 200 gram färska champinjoner, 1 liten rödlök, 1 dl cashewnötter, 1 paprika, 1/2 dl ajvar, 1/2 – 1 dl havrefraiche (oatly), salt, peppar, mango/currykrydda. 1 dl cashewnötter. 1/2 dl ajvar
Blandade nötter och frön (mandlar, cashewnötter osv. Ajvar. På söndagar brukar jag ha lite som en rutin att planera min vecka, sätta upp små delmål, att fräscha upp mig och storhandla mat
Mixa cashewnötter och mjöl i en matberedare med kniven monterad tills nötterna är finfördelade. Vispa samman ägg, crème fraiche, grädde, ajvar rerelish, salt och peppar
Mixa cashewnötter och mjöl i en matberedare med kniven monterad tills nötterna är finfördelade. Vispa ägg, crème fraiche, grädde, ajvar relish, salt och peppar och häll över fyllningen