Till lunch meckade jag ihop en förenklad carbonara med vitkålsspagetti, och det var så jäkla gott. Även om jag inte har lyckats övertyga alla i familjen att vitkålsspagetti är bättre än vanlig pasta så åt alla åtminstone, antagligen påverkade av all frisk havsluft
Till lunch meckade jag ihop en förenklad carbonara med vitkålsspagetti, och det var så jäkla gott. Även om jag inte har lyckats övertyga alla i familjen att vitkålsspagetti är bättre än vanlig pasta så åt alla åtminstone, antagligen påverkade av all frisk havsluft
I måndags när jag och Olivia åt low-carb-onara (roligaste namnet på carbonara med vitkål istället för pasta) kokade jag ihop en baconpasta till Ida och Isak
Denna rätten passar som ensam rätt eftersom den innehåller så mycket smak, men äter du vitkålspastan naturell passar pasta bolognese eller carbonara kolarhusturns pasta perfekt
Testade att göra carbonara på vitkål. Inspirationen till vitkålscarbonaran, hittade jag här. Helt klart godkänd, men måste testa att göra egen pasta, för att se om det blir ännu bättre
I mitt fall var det carbonara som lockade och jag vill ju inte spaghetti hur jävla gott det än är. Istället fick jag bli lite kreativ, färsk vitkål istället för pastan
Man MÅSTE inte äta pasta för att äta "Spaghetti" Carbonara. 2 portioner 1 paket bacon 4 dl finstrimlad vitkål 1 gul lök 1,5 dl grädde 2 äggulor (plus ev. 4 dl finstrimlad vitkål