Vegansk Pasta Carbonara. 1,5 msk torkad oregano. 1,5 msk torkad oregano. *I samarbete med ICA Sverige*. Hej. Idag drar min och ICAs utmaning #Vegani30dagar igång och det är dags att presentera det första receptet
Tjejerna åt spaghetti carbonara (kvar sen torsdag kväll). 3 Planterade citronmeliss, oregano och pepparmynta som vi hade i trädgården i krukor som maken hade med som värdinnegåva när han skulle på jobbfest
Blanda och toppa sedan med körsbärstomater oregano, ost och havssalt. Oregano. Jag gillar att höfta när jag lagar mat vilket jag tycker är det enklaste (oftast)
Blanda och toppa sedan med körsbärstomater oregano, ost och havssalt. Oregano. Jag gillar att höfta när jag lagar mat vilket jag tycker är det enklaste (oftast)
Blanda och toppa sedan med körsbärstomater oregano, ost och havssalt. Oregano. Jag gillar att höfta när jag lagar mat vilket jag tycker är det enklaste (oftast)
Pasta carbonara. Tillsätt krossade tomater, vatten, tomatpuré, buljong, timjan och oregano. 4 portionerpasta för 4 portioner (ca 280g okokt)2 gula lökar1 msk rapsolja1 kg morötter500g krossade tomater1-2 dl vatten2 msk tomatpuré2 msk grönsaksfond1 ½ tsk oregano1 ½ tsk timjanSalt och svartpeppar1 burk crème fraicheGör så här. 1 ½ tsk oregano