Det här receptet är ursprungligen från Jamie Oliver, men jag lyckas ju aldrig följa ett recept till punkt och pricka så det här är min variant av en annorlunda pasta carbonara
Mal svartpeppar över carbonaran. 1 dl svarta oliver. Koka spaghettin i lättsaltat vatten i en kastrull. Fräs fläsk och lök i en stekpanna, tillsätt vitlöken mot slutet, den får inte ta färg
Översatt från och anpassat efter Gennaro Contaldos recept för Jamie Oliver. Den bästa carbonaran jag ätit var i Rom på Armando Al Pantheon (hela lunchen var fantastisk
Lyxpasta med oliver, vitlöksfrästa champinjoner och soltorkade tomater. Min carbonara med soltorkade tomater är mitt näst populäraste inlägg någonsin på bloggen, men tyvärr är receptet ytterst oveganskt
Okej, du kanske inte får kalla en rätt för Carbonara om du använder bacon istället för guanciale - men det betyder inte att rätten inte är god med bacon
Igår inledde Christian vår nya köksdeal med att laga Jamie Oliverscarbonara på squash från Mat för hela året (kommer ursprungligen från Jamies Italien, står det)
Pasta carbonara. Dietnudlar med tonfisk och oliver. KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan