Gulcurry med quorn, limequorn , quornfärssås, korvstroganoff med pasta, sojabullar med stekt potatis och lingonsylt, spenatsoppa med ägghalvor, ärtsoppa, pasta carbonara på fakeon (sojabacon), pasta med tomatsås och mozzarella, viltgryta (utan svamp, finns på bloggen) och lite sånna grejer äter vi väldigt ofta
Carbonara. En riktig skafferi rensar rätt är ju det här, Jag kokade upp pasta, rostade bacon på ugnsgallret och blandade sammman detta med paserade tomater, finhackad mozzarella, färsk basilika och chili
Pasta Carbonara kan man variera och göra lite beroende på vad man har hemma. 0,5 dl riven mozzarella. Det är en bra maträtt att göra när man behöver "koka soppa på en spik"
De svängde ihop spagetti carbonara och färsk sparris med en touch av citron. Ingen av våra fyra kids är några storätare av mozzarella, men serverad på det här viset fullkomligt tryckte de i sig
1 förp Findus Pasta Carbonara. 200 g riven gratängost eller mozzarella. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda pastan med wokgrönsakerna dirket från frysen och häll i en smord gratängform
Låt koka tills mozzarellan smält. Häll i 2 burkar Crème bonjour Cuisine vitlök & örter och smula i Mozzarellan och rör om. 1 Galbani Santa Lucia Mozzarella á 125 gr