300 g korv med smak av rökt paprika och chili 200 g champinjoner 1 gul lök 1 klyfta vitlök 500 g linguine (eller annan pasta) 2 dl grädde 0,5 tsk svartpeppar, grovmalen 100 g parmesanost, riven salt 4 ägg
En variant på carbonara som är enkel och snabb att göra. Skär falukorven i mindre bitar. Blanda korven med grädde, riven ost, äggulor, Allroundkrydda och peppar
Läg i korven och dra på värmen. Låt korven steka på låg värme och vänd korvslantarna då och då. Rör ner äggblandningen och den heta korven – obs ta med allt stekfett
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
När sedan det livfulla folket från stövellandet dessutom är ett par fenor på godbitar som salami och chorizo kunde vi inte längre motstå utan det fick bli en korvigcarbonara helt enkelt
Pasta Carbonara står på menyn idag, vi ger dig knepen för att lyckas få den härligt krämig. Jerk passar lika bra till kyckling, fläsk, korv eller nötkött
Om jag sket helt i pris och proteininnehåll skulle jag köra två burkar tomater och skippa korven. Min carbonara med soltorkade tomater är mitt näst populäraste inlägg någonsin på bloggen, men tyvärr är receptet ytterst oveganskt
Pasta Carbonara står på menyn idag, vi ger dig knepen för att lyckas få den härligt krämig. Idag delar hon med sig av sitt recept på älgkorv med chili och enbär