Helaägg. Vispa äggen i en skål, tillsätt salt, två äggulor, peppar och parmesanost. Koka under tiden Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan tillsammans med äggblandningen på stark värme
Lägg upp på hushållspapper och låt rinna av. Vem älskar inte carbonara. Blanda pastan med bacon, två ägg, nästan all parmesan samt svartpeppar och lite av pastavattnet för att få det riktigt krämigt
Ibland använder jag helaägg, ibland bara äggulor. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Hyfsat snabbt går det att slänga ihop en spagetti carbonara, en maträtt som jag verkligen älskar
Jag brukar använda helaägget, inte bara äggulor och har grädde i såsen. en stor klyfta vitlök Blanda äggen, grädde, salt och det mesta av parmesanen i en liten skål
Jag misstänker att jag har nån förkylning i kroppen för jag är dessutom sååå trött hela tiden, längtar bara till att få gå och lägga mig med en massa täcken och filtar
Nu ska vi titta på Hela Sverige bakar här om en timme. Medan det steks blandar du grädde, ägg och parmesan i en skål vid sidan om och sköljer av shiratakinudlarna
Tillsätt äggen och rör om, då brukar såsen tjockna ännu mer för mig och bli perfekt konsistens. 2 ägg. Koka upp grädden och låt den sjuda i ca 10 min så att det försvinner en del vätska, rör om hela tiden så det inte bränns. 2-4 vitlöksklyftor 2 ägg salt