Koka pastan, lägg upp en portion på varje tallrik, strö ut pancetta och vitlök, lägg en äggula ovanpå, krydda rikligt med grovmalen svartpeppar, riv över parmesan och avsluta med att klippa över lite gräslök
Vispa ihop ägg med crème fraiche, pressad vitlök, riven ost, gräslök och persilja. Om du inte heller har lust att hänga framför spisen så kommer här ett riktigt snabbt middagstips – en klassisk carbonara med en grön liten twist
Vegansk Pasta Carbonara. Ringla över lite mer gräslök, olivolja och flingsalt. 1 knippe gräslök. När riset börjat få en bra konsistens och risotton har tjocknat och blivit krämig tillsätter du havregrädden, river ner zest från 1/2 citron, en näve finhackad gräslök och ca 3 msk god olivolja i risotton. 1/2 citron 1 knippe gräslök
Carbonara på nytt sätt Pasta Carbonara var tidigare en av mina absoluta favoriter. Nu gjorde jag en LCHF-anpassning av Carbonaran som blev riktigt lyckad
Gräslök. Har nu i helgen som var testat två olika carbonara. Hacka basilika och gräslök smått och blanda ihop det med Creme Fraiche franska örter och låt det koka upp
Jag vet, jag har redan gjort ett recept på ”LowCarb-onara” men det blev ju mer som en skinksås, i alla fall som skinksåsen med crème fraîche och gräslök som mamma alltid lagade på somrarna när jag var liten DENNA rätten å andra sidan smakade faktiskt väldigt likt carbonara
persilja och gräslök. Skär baconet i små bitar och broccolin i små buketter. Stek i smör, häll på grädde och låt puttra tills du tycker att broccolin är lagom mjuk
Blanda pastan och carbonaran och servera med crème fraiche och gräslök. Låtsas-pasta1 zucchiniCurryolivoljaCarbonaran2 ägg50 g smör>200 g parmesan25 dL grädde1 vitlöksklyfta200 g lax eller baconMatsked Persilja, salt, peppar och vitt vin om det så skulle passa, efter behagGör så här