Caramel tarte recept

Coconut caramel mocha tarts

Coconut caramel mocha tarts

Och jag lyckades skapa världens godaste små tarteletter. Mix the dates (pitted, of course), water and salt until it has become a paste that tastes like caramell
Salty Caramel Chocolate Cake (Chokladtårta med salt karamell)

Salty Caramel Chocolate Cake (Chokladtårta med salt karamell)

Salty CaramelChocolate CakeBottnar270 g vetemjöl450 g strösocker135 g kakao9 g bikarbonat6 g bakpulver7 g salt90 g neutral olja265 g mjölk blandad med 20 g vit vinsvinäger285 g hett kaffe3 ägg2 tsk vaniljessensSätt ugnen på 180 grader (ej varmluft)
Pineapple Tarte Tatin Recipe

Pineapple Tarte Tatin Recipe

Allow the sugar to caramelise, and once the caramel has turned golden brown, add the pineapple rings
Recept: Raw Food Tarte Tatin (Äppelkaka)

Recept: Raw Food Tarte Tatin (Äppelkaka)

Caramel Filling. Tarte Tatin är en av matfavoriterna jag tog med mig därifrån. Caramel Filling. Tarte Tatin is one of culinary favorites I brought with me from there
Vegan No-Bake Banoffee Pie

Vegan No-Bake Banoffee Pie

caramel sauce. while you make the caramel sauce filling. and add water until you have a smooth and thick caramel sauce

Ett sött slut på fruktsäsongen

crème caramel. tarte tatin. Crème caramel. Tarte tatin. Mat & Dryck. Toppdelad. Ta vara på höstens frukt och bär och baka något riktigt gott
Intervju med Johan Sörberg

Intervju med Johan Sörberg

Försökte göra creme Caramel för länge sedan, gick åt helvete…. Till dessert blir det en klassik tarte tatin, serveras med yoghurt och honung, toppas med karamelliserade Marcona mandlar
Caramel nut tart

Caramel nut tart

Pate sucrée. 100 gr smör. 8 msk ljust muscovadosocker. 2 msk socker. 6 msk honung. 2 msk grädde. 300 gr blandade nötter
Salted caramel ­chocolate tart

Salted caramel ­chocolate tart

1. Pajskal. Sätt ugnen på 180 grader, varmluftsfunktion. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker i en bunke. Vispa smör och florsocker fluffigt i en annan bunke
Chocolate and Salted Caramel Tart (Kolapaj med Chokladganache)

Chocolate and Salted Caramel Tart (Kolapaj med Chokladganache)

Chocolate Caramel Tartadapted from Saveurca 10-12 bitarSkal180 g vetemjöl (3 dl)35 g kakao (nästan 1 dl)2 g salt (ca ½ tsk)150 g rumsvarmt smör70 g florsocker (drygt 1 dl)2 äggulor½ tsk vaniljextraktFyllning300 g strösocker (3,4 dl)90 g vatten (0,9 dl)60 g ljus sirap (3 msk)ca 2 g maldonsalt (ca 1 tsk)90 g smör100 g vispgrädde (1 dl)Chokladganache110 g vispgrädde (1,1 dl)100 g mörk choklad1 kula (ca 1 tsk) smörrostade pinjenötter och maldonsalt till garneringSkaletSättugnen på 175 grader (vanlig ugn)