Smält smöret till såsen på medelvärme i en kastrull och vispa sedan i mjölet. Toppa den färdiga cannellonin med lite av smulorna och servera resten vid sidan av med extra parmesan och en god sallad
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Fixa tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Béchamelsås. Häll såsen över rullarna i formen. Tillsätt krossade tomater, oregano, timjan, buljongtärning och socker och koka ihop till en tjock sås, 10 minuter
Ostsås. Fyll cannellonirören med färsen och lägg dem i en smord ugnsfast form. Ta kastrullen från värmen och tillsätt osten och låt den smälta i den heta såsen
Häll såsen över cannellonirullarna. Sås. Cannelloni med köttfärs – gör så här. Fyll cannellonirullarna med oströran, enklast gör man det genom att spritsa i röran med spritspåse