Fyll en ugnssäker form med tomatsåsen och lägg cannellonin ovanpå. Fyllningcannelloni. Eftersom tomatsåsen ska ini ugnen sen behöver den inte puttra så länge utan går klart i ugnen sen
Igår blev det spenat- och ricottafylldacannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Gjorde häromveckan en grymt god cannelloni. Var litebesvärligt och tog litetid, men så värt det. På resterna av broccoli- och blomkålskrämen, som innehöll massor med vitlök och sardeller blev det en pastasås
Var därför noga med att täcka lasagneplattorna helt med tomatsåsen för att slippa hårda kanter. Ett annat alternativ är även att använda färdigacannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Rulla ihop och lägg dem på tomatsåseni formen. Hacka löken och skivaselleristjäkarna tunt. Fördela resten av tomatsåsen på pastarullarna och strö över riven parmesanost
litetomatsås (jag hade liteöverbliventomatsåsi frysen men recept finns här). På Matplatsen hittade jag inspirationtill detta receptet som är små cannelloni fyllda med skinka, zucchini och ost
Blanda alla ingrediensertilltomatsåseni en kastrull. Tomatsås. Dessa mycket smarrigacannelloni, fyllda med tre sorters ost, käkade vi för ett tag sedan