Cannelloni i tomatsås recept

Cannelloni med grym tomatsås

Cannelloni med grym tomatsås

Fyll en ugnssäker form med tomatsåsen och lägg cannellonin ovanpå. Fyllningcannelloni. Eftersom tomatsåsen ska ini ugnen sen behöver den inte puttra så länge utan går klart i ugnen sen

Cannelloni med ricotta och spenat och mustig tomatsås

Igår blev det spenat- och ricottafylldacannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Cannelloni med broccoli, blomkål och tomatsås

Cannelloni med broccoli, blomkål och tomatsås

Gjorde häromveckan en grymt god cannelloni. Var litebesvärligt och tog litetid, men så värt det. På resterna av broccoli- och blomkålskrämen, som innehöll massor med vitlök och sardeller blev det en pastasås
Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni med ricotta och spenat

Häll hälften av tomatsåseni en långpanna. Skala och finhackavitlöken. Tina och krama ur vätskan ur spe- naten
Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni med ricotta och spenat

Häll hälften av tomatsåseni en långpanna. Skala och finhackavitlöken. Tina och krama ur vätskan ur spenaten
Svampfyllda cannelloni

Svampfyllda cannelloni

Var därför noga med att täcka lasagneplattorna helt med tomatsåsen för att slippa hårda kanter. Ett annat alternativ är även att använda färdigacannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Cannelloni med skinka och mozzarella

Cannelloni med skinka och mozzarella

Rulla ihop och lägg dem på tomatsåseni formen. Hacka löken och skivaselleristjäkarna tunt. Fördela resten av tomatsåsen på pastarullarna och strö över riven parmesanost
Cannelloni med skinka och zucchini

Cannelloni med skinka och zucchini

litetomatsås (jag hade liteöverbliventomatsåsi frysen men recept finns här). På Matplatsen hittade jag inspirationtill detta receptet som är små cannelloni fyllda med skinka, zucchini och ost
Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni fyllda med ricotta och spenat, mängder med fettstinn bechamel, tomatsås och på toppen mozzarella
Cannelloni med tre sorters ost

Cannelloni med tre sorters ost

Blanda alla ingrediensertilltomatsåseni en kastrull. Tomatsås. Dessa mycket smarrigacannelloni, fyllda med tre sorters ost, käkade vi för ett tag sedan
Cannelloni

Cannelloni

Tomatsås. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en kastrull med olja. Fyllning. Skölj spenaten och fräs den ett par minuteri stor gryta med smör