Innan soppan njöt vi en annan vår/sommar- favorit, nämligen campari med apelsinjuice. Smält 2 msk smör i en kastrull och mjukfräs 1 finhackad schallottenlök. Tillsätt 1 msk vetemjöl och blanda noga med löksmöret. Relaterade 2 msk smör i en kastrull och mjukfräs
Koka upp socker, honung, och smör. Mango i Campari. Låt kallna Blanda i 3 msk Campari när lagen kallnat. Marinera den skivade mangon i camparisockerlagen minst 1 timma innan servering, blanda med passionsfrukten när det är dags att servera. 3 msk Campari. 80 g smör
Koka upp socker, honung, och smör. Låt kallna Blanda i 3 msk Campari när lagen kallnat. Marinera den skivade mangon i camparisockerlagen minst 1 timma innan servering, blanda med passionsfrukten när det är dags att servera
Smält smöret och tillsätt honungen. Blanda Campari, apelsinskal, apelsinsaft och socker i en kastrull. Servera persikorna med Campari- och apelsinsirapen, vaniljglass och flarn