Campari passionsfrukt recept

Passionsfruktsbavaroise med mango och Campari

Passionsfruktsbavaroise med mango och Campari

Mango i Campari. Låt kallna Blanda i 3 msk Campari när lagen kallnat. Marinera den skivade mangon i camparisockerlagen minst 1 timma innan servering, blanda med passionsfrukten när det är dags att servera. 2 dl passionsfruktpuré. 3 passionsfrukter. 3 msk Campari
Passionsfruktsbavaroise med mango och Campari

Passionsfruktsbavaroise med mango och Campari

Låt kallna Blanda i 3 msk Campari när lagen kallnat. Marinera den skivade mangon i camparisockerlagen minst 1 timma innan servering, blanda med passionsfrukten när det är dags att servera
WD-50 New York

WD-50 New York

Grapefruit curd, Campari, hibiscus, sorrel Grapefruktsås, Campari, hibiskus, sorrel I glaset. Foie gras, passionfruit, chinese celeryGåslever, passionsfrukt, kinesisk selleriI glaset

Sorbet på Campari och passionsfrukt

Blanda passionsfruktsröran med Camparin och sockerlagen i en plastbytta och ställ den i frysen. Halvera passionsfrukterna och ta ut fruktköttet, kärnor och saft med en sked

Sorbet på passionsfrukt och campari

Blanda fruktmassan och Camparin med den kalla sockerlagen i kastrullen. Klyv passionsfrukterna och skrapa ner fruktkött och kärnor i en skål

Camparisorbet med passionsfrukt och lime

Gröp ur kärnorna urpassionsfrukten och blandadem med Campari, limeskaloch limesaft. Lägg upp sorbeten i portionsskålareller glas ochgarnera med passionsfruktskärnor