Perfekt som fördrink är den här drinken på clementin och campari jäst. olivolja. 4 personer Ingredienser 25 g jäst 2 dl vatten 1 msk olivolja 1 tsk salt 5 dl vetemjöl, (300 g) Fyllning 120 g prosciutto cotto, eller annan kokt skinka 250 g skogschampinjoner 2 vitlöksklyftor 2 krm salt 1 krm svartpeppar, nymald 250 g mozzarellaost 200 g pecorinoost 150 g tomater, semitorkade, gula Snabb tomatsås 1 dl tomatpuré 1/2 dl chilisås 1 msk olivolja 2 krm salt 2 krm chiliflakes Garnering 1 tomat, stor 4 msk basilika, hackad 1 krm salt 1 krm svartpeppar, nymald Sallad 2 bananschalottenlökar 2 krm salt 1 krm strösocker 1 msk olivolja 1/2 msk vitvinsvinäger 50 g rucola
Nina serverar siken med en camparisås, gjord på 1/2 dl kallpressad olivolja, lika mycket nypressad citronsaft och 2-3 msk campari. 1/2 dl kallpressad olivolja, lika mycket nypressad citronsaft och. 2-3 msk campari
en plågsamt varm morgonpromenad till plagen – man kommer alltid för sent iväg eftersom man alltid måste vänta på någon – tre bitter campari före lunch på hotellet – ständigt samma fiskmeny – siesta mellan fuktiga lakan, ny bitter campari före middag och tre partier boule efter middag
0,5 dl starkvinsglögg (eller Campari). 0,5 dl olivolja. Låt laxen tina något och skär den i kuber. Blanda alla ingredienser till dressingen och ringla den över fisken