Campari grapefrukt recept

After Christmas

After Christmas

Basen är färskpressad röd grapefrukt, uppblandad med rosa mousserande vin och en nypa bett av Campari
Bitter sweet Valentine – fredagsdrinken

Bitter sweet Valentine – fredagsdrinken

2 cl campari. 4 cl sockerlag på ingefära och (röd) grapefrukt. (1 röd grapefrukt). Gör en sockerlag på 2 dl vatten, 2 dl strösocker, två ”tummar” grovt riven ingefära och en grovt hackad grapefrukt utan skalet. 2 cl campari. 4 cl sockerlag på ingefära och (röd) grapefrukt
Rabarber x 3

Rabarber x 3

Garnera gärna med skivad grapefrukt eller rabarber. Fördela 2 1/2 dl "rabarbervatten", 1 dl färskpressad grapefruktjuice och 1 1/2 dl färskpressad citronjuice i 4 stora glas. Om ni vill göra den lite starkare kan 3 cl tequila och 1 cl campari tillsättas i varje glas

Grape med Camparigranité

Skala grapefrukten med en vass kniv. När det kokar tar du av kastrullen från plattan och tillsätter Camparin

Ruby HaBa

Fyll på med Star Ruby och Campari. Pressa i en bit färsk grapefrukt och fyll upp med Lemon Bitter. 1 klyfta(or) grapefrukt(er). 1 cl Campari Bitter

Röd camparibål

Blanda Campari och Schweppers Caribez. 4½ dl Campari. 1½ liter Schweppers Caribez med smak av grapefrukt och guava

Grapefruktgravad lax

Blanda socker, salt, krossad vitpeppar, citrusskal och grapefruktsaft. Rivet skal från 1 grapefrukt (endast det orangea). 2 msk pressad grapefrukt