Efter lunchen gick vi vidare till CajsaWarg som ligger på Renstiernas gata 20. Idag bestämde jag och David oss för att åka in till stan ganska tidigt, ta en kaffe och bara strosa runt lite
Häromkvällen var det verkligen ett sånt där man tager vad man haver tillfälle i vårt kök. Vi skulle vara bortresta några dagar så det gällde att äta av det som fanns att tillgå
Bästa försommarsalladen är den på diverse späda sallatsblad och kryddörter. "Man tager vad man haver. ". Här ligger dagens skörd och badar i väntan på en tur i den oumbärliga salladscentrifugen
Jag passar även på att tipsa om att det finns ”riktig” wasabi gjord på riktig japansk grönpepparrot att köpa på CajsaWarg inne i stockholm, den säljs som pulver som man får blanda med vatten
Det äldsta belägget för att den här rätten har tillagats i Sverige är ett recept på turkiska "Dolma" som finns i CajsaWargs berömda kokbok (1765 års upplaga)
CajsaWarg, Renstiernas gata 20. Goddagens. Igår var jag med min mamma på söder här i Stockholm och efter att ha avnjutit en fantastiskt god lunch på Urban Deli (kan verkligen rekommendera den grillade tonfisken