Jag börjar med "butterscotch-pajen" medan Fanny publicerar det andra receptet på hennes blogg. I detta recept använde vi en sockerfri butterscotch-jello som jag köpt från Netrition
Butterscotch sauce. Butterscotch sauce. Värm ugnen till 180 grader. Kärna ur dadlarna, hacka dem och lägg över dem i en kastrull Häll över vatten och bikarbonat och koka upp
Make the pudding. In a small pot, bring 3 cups cream and milk to a simmer. Cover to keep warm. In a medium pot, bring brown sugar, 1/3 cup water and salt to a boil
Häll på vaniljvodka och butterscotch. Häll på vaniljvodka och butterscotch. (Karamellikören, Butterscotch finns som beställningsvara på systembolaget (nr 80165). (Karamellikören, Butterscotch finns som beställningsvara på systembolaget (nr 80165)
1 äggvita1 tsk vattenbaserad likör (valfritt) jag använde Butterscotch som smakar smörkola1½ msk gelatinpulver. 1 äggvita1 tsk vattenbaserad likör (valfritt) jag använde Butterscotch som smakar smörkola1½ msk gelatinpulver. 1 tsk vattenbaserad likör (valfritt) jag använde Butterscotch som smakar smörkola. 1 tsk vattenbaserad likör (valfritt) jag använde Butterscotch som smakar smörkola
Butterscotch är den amerikanska varianten på toffee (mjuk smörkola). Eftersom butterscotch är svårt att få tag på här så är Werthers mjuka kola hackad i småbitar ett bra alternativ
Jag lagade faktiskt butterscotch pudding tidigare i höstas, med ganska katastrofalt resultat. En liten kul detalj med detta i mitt tycke alldeles fantastiska recept, det är att jag har haft det ute på provlagning hos en bloggvän
Butterscotch, Jordnötssmör och Havre/Russin. Sista dagen i New York hade vi egentligen inte planerat in att besöka något nytt café, men vi råkade visst stöta på en del ställen ändå
Men efter att ha lyssnat på hennes beskrivning var jag övertygad om att det var butterscotch- chips eller andra liknande toffebitar som de toppat i sina muffins