Hacka löken, skala butternut, morot och ingefära och skär i bitar. Mixa noga (det är inte så gott att tugga på bitar av ingefära, så var noga med mixningen) och häll i en skvätt grädde
Inga tillsatser överhuvudtaget utan bara naturliga råvaror och den här smaken (Butternutsoppa) innehåller butternut squash, vatten, kokosmjölk, potatis, lök, salt, spiskummin, korianderfrön, vitlök, chili, peppar, ingefära, olivolja
Het butternutsoppa med ingefära och rostade pumpafrön. Så här inför den stundande hösten tänkte jag bombardera er med inspiration med ett stort inlägg med middagsrecept
Skala och finriv ingefäran. Denna vecka blir det en kryddig butternutsoppa med asiatiska smaker. Hetta upp olivolja i en kastrull och fräs pumpa, lök, vitlök, chili, koriander och ingefära några minuter
Butternutsoppa med curry. Jag äter bland annat fisk, kyckling, färska grönsaker, kokta grönsaker, grönsakssoppa, ägg, nötter, frön, linser, bönor, färsk frukt, färska bär, färsk juice, sojaprodukter, olivolja, grönt te, örtte, honung, fetaost, buffelmozzarella, vitlök, ingefära och citron och mycket vatten
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…