Butternutsoppa ingefära recept

Butternutsoppa

Butternutsoppa

Hacka löken, skala butternut, morot och ingefära och skär i bitar. Mixa noga (det är inte så gott att tugga på bitar av ingefära, så var noga med mixningen) och häll i en skvätt grädde
Hälsosam knäck

Hälsosam knäck

Inga tillsatser överhuvudtaget utan bara naturliga råvaror och den här smaken (Butternutsoppa) innehåller butternut squash, vatten, kokosmjölk, potatis, lök, salt, spiskummin, korianderfrön, vitlök, chili, peppar, ingefära, olivolja
Veckans vegetariska: Asiatisk butternutsoppa

Veckans vegetariska: Asiatisk butternutsoppa

Skala och finriv ingefäran. Denna vecka blir det en kryddig butternutsoppa med asiatiska smaker. Hetta upp olivolja i en kastrull och fräs pumpa, lök, vitlök, chili, koriander och ingefära några minuter

Ett ”spa” på insidan

Butternutsoppa med curry. Jag äter bland annat fisk, kyckling, färska grönsaker, kokta grönsaker, grönsakssoppa, ägg, nötter, frön, linser, bönor, färsk frukt, färska bär, färsk juice, sojaprodukter, olivolja, grönt te, örtte, honung, fetaost, buffelmozzarella, vitlök, ingefära och citron och mycket vatten