torkad timjan. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternut squash och brysselkål. Lägg allt på en plåt, ringla över olivolja och krydda med salt, peppar och timjan
Hacka sharlottenlök, vitlök, grönkål, persiljan, rosmarinen och timjan. Butternut pumpa brukar vi använda till mycket, den här gången slängde vi helt enkelt in den som den är (eller vi delade den på mitten först), när den mjuknat till sig lite fyllde vi den med gröna linser och en grön mix av bland annat grönkål, vitlök, hasselnötter och örter
salt, peppar, timjan, rosmarin. Tillsätt timjan. 1 1/2kg butternut pumpa. ) 1 1/2kg butternut pumpa. Minns ni när jag gjorde denna underbart goda pumpa paj
Till middag igår lagade jag just en fantastisk soppa - en vegansk butternut pumpa- och äpplesoppa. Den "söta" smaken från pumpan kombinerat med de lite syrligare äpplena och lite sting från vitlök var mycket gott, men när man dessutom garnerade med lite torkad timjan, ugnsrostade äpplen och honung så blev det perfektion