Hacka sharlottenlök, vitlök, grönkål, persiljan, rosmarinen och timjan. Butternut pumpa brukar vi använda till mycket, den här gången slängde vi helt enkelt in den som den är (eller vi delade den på mitten först), när den mjuknat till sig lite fyllde vi den med gröna linser och en grön mix av bland annat grönkål, vitlök, hasselnötter och örter
färsk persilja. Servera och toppa med creme fraiche och färsk persilja. färsk persilja. ca 600 g pumpa, tärnad (jag använde butternut pumpa). ca 600 g pumpa, tärnad (jag använde butternut pumpa)
Tvätta persiljan och lägg i en mixer tillsammans med vitlöken och oljan, mixa till en slät massa. 1 sötpotatis (funkar även med butternut pumpa). 1 Knippe bladpersilja. 1 sötpotatis (funkar även med butternut pumpa). 1 Knippe bladpersilja
bunte persilja. Från författaren av den eminenta boken Persiana (som nu lanseras på svenska), kommer detta härliga recept på ugnsrostad butternut squash med persisk pesto (med dill, så känns samtidigt lite svenskt), feta och granatäpplekärnor