Kryddig tarte med butternut squash, rökt kött och feta. Melon- och bärsallad med mynta. Honungsrostad pumpa, butternut squash, kryddas med kanel och muskot och serveras på frasigt smördegsskal
1 butternut squash. 1 näve mynta. Låt puttra i ca 10 minuter till och pressa sedan ner 1 citron och strö över hackad mynta och persilja. 1 butternut squash. 1 näve mynta
Het butternutsoppa med ingefära och rostade pumpafrön. Krispiga mungbönsbiffar med mango & myntasås. Kokos – och linskräm rostad butternut, rostade kokoschips, vitlök, lime och koriander
450 g butternutpumpa. 1 dl hackad färsk mynta. Sätt ugnen på 225 grader. Koka kornet enligt anvisning på förpackningen i lättsaltat vatten med 2 lagerblad
gärna butternut. 1 kruka mynta. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skär pumpan i grova bitar. Vänd runt i olja och salt och rosta mitt i ugnen ca 20 minuter