Ett blogginlägg med pumpa eller butternut squash så här på höstkanten. Jag vet inte om ni minns det men för några år sedan kunde jag för inget i världen hitta den här ljuvliga butternut squashen någonstans
En halv butternut pumpa. En halv butternut pumpa. 1 dl vegetabilisk mjölk (jag använde havremjölk). Vispa sedan 2 ägg med valfri mjölk och blanda sedan i fetaost, pumpan och spenatröran. 2 vitlöksklyftor 1 dl vegetabilisk mjölk (jag använde havremjölk)
Blanda därefter burken med den sötade kondenserade mjölken, samt alla kryddor (vaniljsocker, kanel, nejlika, pomerans, ingerfära, muskot och salt) med purén
Koka upp grädde och mjölk. Mixa rotsakerna, med gräddmjölken och smör till en slät puré. 400 g butternut. 2 dl gräddmjölk. 400 g butternut. 2 dl gräddmjölk
De innehåller till stor del en väldigt otippad ingrediens - Butternut Pumpa. Nyttiga Kanelbullar - Veganska (utan ägg, mjölk och smör), sockerfria, glutenfria och boostade med extra protein
tunt skurna plattor av t ex butternut squash som du sedan kokar. pistagemjölk. Blanda cashewsåsen i ett glas, häll i lite mjölk åt gången tills du får en rinnig sås
Pumpan jag använde var Butternut som är söt och god. Vispa ihop ägg, mjölk och svartpeppar. 400 g pumpakött av Butternutpumpa. 3 dl mjölk. 400 g pumpakött av Butternutpumpa. 3 ägg 3 dl mjölk
Men nu är det ju högsäsong för pumpa, så jag köpte en hokkaidopumpa (små halloweenpumpor går lika bra, butternut borde också funka) och rostade i ugnen på 200 grader i ca 1 timma (delad på mittet, snittsidan ned på en plåt) och mixade sedan fruktköttet efter att kärnorna rensats bort. 2,25 dl mjölk. 2,25 dl mjölk