Presentation. Jag heter Hanna Göransson, är 24 år och bor i Hälsingland, Sverige. Här får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst, som till exempel att ge din kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet
Rostad butternut. Det tycker jag är väldigt passande, även om jag älskar allt vad julmat och julbak heter så har jag ett stort behov för fräscha smaker året om och det finns inget jag älskar att överdosera så mycket som koriander och syrlig lime
När det kommer till koriander är jag medveten om den i mitt tycke riktigt mesiga krukodlade koriandern, vilken finns i de flesta välsorterade livsmedelsbutiker, är den enda färska koriandern man kan få tag på
Koriander. I flera år har jag gått förbi grönsaksdisken och slängt ett öga på butternut pumpan, kalla mig skadad men den ser så himla mjuk och kramgod ut
Sänk värmen till medium och addera de övriga ingredienserna förutom avokados och koriander. Skala och hacka butternut, grovhacka paprika och finhacka löken
Strö över sesamfrön, ringla över dadelsirap och toppa tillslut med färsk koriander om du vill. 1 stor butternut squash (ca 1,2 kg), skalad och skuren i mindre bitar (totalt 970 g). 2 msk hackad färsk koriander (kan uteslutas). 6-8 port 1 stor butternut squash (ca 1,2 kg), skalad och skuren i mindre bitar (totalt 970 g). 2 msk hackad färsk koriander (kan uteslutas)
Fantastiskt god, med kokosmjölk, cashewnötter, pumpafrön och koriander. Butternut squash. Vänd ner i grytan tillsammans med tomater och grovhackad koriander
Tillsätt den ugnsbakade butternut squashen precis innan rätten ska serveras. Curry på gula ärtor med ugnsbakad butternut squash 2 dl gula ärtor cirka 500 gram butternut squash,. skalad, urkärnad och tärnad 2 msk kallpressad rapsolja 2 msk smör 1 tsk spiskummin 1 tsk koriander 1 tsk gurkmeja 1 gul lök, finhackad 1 vitlöksklyfta, hackad 1 liten, torkad pepparfrukt (eller chilipeppar efter smak) salt 1 msk Mutti trippelkoncentrerad tomatpuré cirka 2 dl vatten Börja med att blötlägga ärtorna, gärna över natten. Ugnsbaka den tärnade butternut squashen i kallpressad rapsolja och flingsalt på 200n grader i 20 minuter, eller tills tärnigarna är mjuka. 500 gram butternut squash. 1 tsk koriander
färsk koriander. Toppa med färsk koriander och servera. färsk koriander. 1 pumpa, muscat eller butternut, ugnsrostad eller skala, urkärnad och skuren i mindre bitar. 4 port 1 pumpa, muscat eller butternut, ugnsrostad eller skala, urkärnad och skuren i mindre bitar
Rostad Butternut Pumpa. Vi älskar asiatiska smaker av koriander, limeblad och färsk ingefära. Blanda följande ingredienser i Crook Pot (slow Cooker), Fisk såsen, honung, schalottenlöken, cayennepeppar, krossad koriander frön, limebladen, den rivna ingefäran, tamarin, och kokosvattnet